[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, February 25, 2010

Ezma, you jump, I jump! contest



*STICKY NOTES!*
Sila scroll ke bawah untuk baca entry yang terbaru. Terima kasih!

Salam. Masa pergi singgah kat blog Insan Tinggi aka Kak Zack, terjumpalah contest nie. Rasa macam nak join jer. Hehe. So join je lah kan? Haha. Kalau nak taw lebih lanjut tentang contest ni, klik di [sini]



Gambar yang aku rasa paling cun ialah ~


Ok. Gambar ini diambil semasa 'the last officially outing'. Err ~ Maksud aku macam ini lah, Gambar ini adalah gambar yang last sekali semasa kami outing secara rasmi. Maknanya kena mintak sign dengan PKHem. Diambil sebelum SPM tahun lepas. Jalan-jalan di area Dataran Shahbandar, Kuala Terengganu dan amik lah gambar sepuas-puasnya sebagai kenangan kami outing sama-sama. Aku yang pakai baju kurung tue. Hehe ~ Tak senonoh lah ~


p/s : Kak Ezma, ba
gilah I menang contest ni sebab I sorang je yang lompat pakai baju kurung. Ngeh ngeh ngeh ~ *ayat bodek nie!


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts