[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, October 29, 2010

Finally . . .



it comes to







THE END







Jangan pasang lagu ini ; Saat Harus Memilih, Sometimes, Nur Kasih, Baby Im Yours, You Belong With Me, The Only Exception. It hurts me more


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Thursday, October 28, 2010

Sunyi





SUNYI
SUNYI
SUNYI
SUNYI
SUNYI





















Takpe Sara. Allah kan ada :')


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Wednesday, October 27, 2010

Khas Untuk Awak



Tak tahu nak cakap apa -.-

Sumpah sakit dada ni tahan sebak
Sakit mata bila tahan air mata dari jatuh


Sunyi
Sunyi
Sunyi


Tiada lagi panggilan yang selalu dari kau
Tiada lagi mesej-mesej yang manis dari kau


Tiada
Makin lama ianya semakin tiada
Kenapa?


Mesej ku tak berbalas
Panggilan ku tak diangkat


Adakah aku yang seperti melukut di tepi gantang?
Adakah aku sahaja yang beria-ia selama ini?


Ya Allah ~
Inikah ujian dan dugaan yang perlu aku hadapi di saat-saat ini?
Jika benar, Kau kuatkanlah hati dan jiwa aku
agar menghadapi ini semua dengan hati yang tenang



Aku cuba untuk tahan dengan semua dugaan ini. Kenapa kau berkelakuan begitu. Ya ~ Salah aku barangkali. Salah aku yang menyebabkan kau berkelakuan begitu. Hati aku sedih.


Maaf. Maaf dan Maaf. Aku sedar banyak salah aku dengan kau. Aku cuba menjadi yang terbaik untuk tapi setiap kali itu ada sahaja yang halangannya dan terang-terang kesalahan aku dimata kau. Sekali lagi aku yang menjadi penyebabnya.


Maaf. Aku cuba untuk gembirakan kau tapi nampaknya aku gagal. Aku gagal dalam membuatkan kau tersenyum dan bergelak ketawa dengan aku. Haih ~


Ya Allah ~ Tolonglah hambaMu ini !
Berikanlah petunjuk kepada ku



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Sunday, October 24, 2010

Doa



OH YA ALLAH !
TOLONGLAH !



FINAL START 27 HB SEHINGGA 11 HB
TOLONGLAH PERMUDAHKANLAH KERJA-KERJA AKU SEPANJANG TEMPOH ITU DAN UNTUK MASA-MASA YANG SETERUSNYA
SESUNGGUHNYA AKU NAK YANG TERBAIK UNTUK SEM KALI INI
AMINNNN ~





kenapa aku rasa MALAS nak study nie? -.-



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Saturday, October 23, 2010

Bulat :)




Bak kata Que Haidar dalam Lagenda Budak Setan,




Aku sayang kau lah !







Haha :D








Dan dia cakap,






Hey bulat ! I love you !






Haha :D




TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Friday, October 22, 2010

You and I



A B C D E
F G H I J
K L M N O
P Q R S T
U V W X Y Z






Kejam kan? I dan U terpisah jauh ~





Tapi takpe. Aku tahu walaupun hakikatnya kita semakin jauh tapi hakikat sebenarnya kita dekat di hati kan?






I love you !
























p/s : Entry khas ini ditujukan khas untuk mak bapak saya yang kini berada di Kota Kinabalu, Sabah. Haha :D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Wednesday, October 20, 2010

[Song Review] For The Rest of My Life - Maher Zein






I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

Chorus:
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

*Repeat Chorus
I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally


Repeat Chorus
I know that deep in my heart..




TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Friday, October 15, 2010

Short Update



Dah lama tak update blog kan?
Maaf ye kawan-kawan blog sekalian
Sekarang ini tengah buzy dengan assignment dan presentation
Kemudian, final exam pun dah dekat
Makanya, blog terpaksa dilupakan sekejap
Hanya FB je yang duk selalu buka. Haha :D
BTW take care you guys !
;D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts