Tutorial

Assalamualaikum semuaaaaaaaaa! :D 

Kat bawah ni ada tutorial yang aku nak kongsi dengan korang semua. Kalau tak menjadi ke apa ke, korang boleh tanya aku dekat fanpage aku sebab atleast aku sedar dan cepat sikit nak balas comment korang tue :) Kalau menjadi, bagitahu aku ehh? :D

Nak amik tutor ni nak letak kat blog korang pun boleh, BUT make sure korang kena creditkan kat blog aku dan disertakan sekali dengan link blog aku okayyy? :)


I'M NO LONGER GIVE ANY TUTORIALS ANY MORE :)


Tutorial Berkaitan Blog


Tutorial Berkaitan Nuffnag


Tutorial Berkaitan Facebook


Tutorial Berkaitan Shoutbox