Pelamin Anganku Musnah Kerana Sebijik Jerawat!

Saturday, November 09, 2019

Assalamualaikum wbt

Bayangkan kalau tengah muka jerawat, nak jumpa dengan yang tersayang, aduhh -- mesti malu sebab yelah, jerawat duk tumbuh dekat muka ni. Buat hal betul lah jerawat ni

Nak pulak jerawat jenis bernanah tu, tumbuh pulak atas hidung! Haih bagusnyaa jerawat ni, tak kasi chance betul aku nak nampak cantik-cantik. Pakai foundation pun tak jadi apa! Weh, macam mana ni?

Nak ke tersayang kita tenung kita semacam, bukan tenung mata kita tapi duk tenung jerawat kita?! Lepas tu kita pulak dapat rasa orang yang kita sayang tu makin lama makin dingin dengan kita, makin jarang reply whatsapp kita. Call pun cakap nak tak nak je. 

Tup tup dapat tahu orang yang kita sayang tu rupanya duk p main cintun cintan dengan kawan sekerja dia! Hanya sebab jerawat atas hidung ni, habisssssss pelamin anganku musnah! Weh malu wehhh ~ Nak buat macam mana?

Lepas tu sat lagi, mesti satu kampung duk kecoh, satu keluarga mesti duk tanya "eh yang haritu tak jadi ke?" 

Weh, malu weh

Hanya sebab seketul jerawat, habis musnah hancur punah harapan nak hidup bersama dengan si dia :(

Takkan nak biarkan jerawat tu? Eh jangannn buat hal eh?

Pakej A

Pakej B

HQ Bougas Beauty sedang mengadakan sale sempena Maulidur Rasul SAW. Sales ni tamat pada 11 November tau maka jom? Barulah kita dapat habiskan hujung tahun ini dengan hapuskan semua jerawat di muka tu :)

Aip aip! Ayuhlah kita berselawat sekejap sempena mengingati Nabi Muhammad saw


Image result for selawat maulidur rasul hd
Selawat Nabi Muhammad saw

Alhamdulillah :) Sempena dengan Maulidur Rasul ni, HQ Bougas Beauty telah mengadakan sales Bougas Beauty!

Dekat bawah ini, saya includekan semuaa harga items Bougas Beauty untuk Pakej A sahaja tauu?

Harga tidak termasuk postage

Harga tidak termasuk postage

Harga tidak termasuk postage

HQ Bougas Beauty tengah buat sales sekarang ni sempena dengan Maulidur Rasul 2019!

Jom tengok sales apa yang diorang buat kali ni! Bear in your mind tau, yang kami memang jarang sangat buat sales so kalau sekali dah buat, haruslah cepat cepat grab!

Sales Bougas Beauty sempena Maulidur Rasul ini bermula pada 9 - 11 November sahaja!

Orang yang tak ada jerawat, tak ada kulit kusam dan tak ada parut jerawat, jangan buat apa-apa tau? Hanya yang ada jerawat, kulit kusam dan parut je boleh tekan link di bawah ini untuk direct whatsapp dengan saya!



Nak lagi info menarik dan tips kecantikkan? Jom singah di IG saya


Jangan tunggu lama-lama, sat lagi jerawat tu habis tumbuh satu muka macam mana? Aiyoo tak tahu. Jerawat ni bukannya satu benda yang boleh bawak bincang! Dia nak datang, bamm dia terus datang je nak singgah dekat muka kita tanpa fikir apa yang kita nak buat, siapa kita nak jumpaa, haaaaaaaaaaa

p/s : Hanya sebijik jerawat telah menghancurkan harapan kita? Fikir-fikirkan lah 












Facebook : Mysara Newrie
Instagram : mysaranewrie / bougasbeauty.mysaranewrie
Twitter : @mysaranewrie

You Might Also Like

0 comments

Follow my Instagram @mysaranewrie

Subscribe