[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE


[klik it]

Home Ads


Monday, November 04, 2013

Quick Update!

Assalamualaikum


Okay okay. Aku tahu ramai yang tahu yang macam err aku dah jarang update blog sekarang nie. Maaflah, jangan marah sebab aku memang tak sempat sangat nak update dan tulis panjang-panjang. 


Kalau aku ada masa pun, aku just update dekat IG dan twitter aku je pun. Blog dan FB aku macam dah jarang sangat-sangat dah. Ni pun sebenarnya aku ada assignment and kena discuss esok tapi hmm biasalah, boleh pulak aku melencong update blog pulak HAHA :D


Sebenarnya tak tahu nak tulis apa. Aku dah siapkan satu entry untuk korang tau tapi entahlah, aku tak tergamak nak tekan Publish sebab tak siap lagi! HAHA :D So nantilah yer, dah siap, adalah tue :)


Okaylah tu saje aku mampu nak tulis dan update kali ini. Kalau ada pape, boleh contact aku dekat FB, IG or tweet okay :)




 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts