Aisha's Bachelorette Party

Friday, February 16, 2018

Assalamualaikum wbt


Niatnya hanya satu -- nak buat Echa happy


So lekas lah whatsapp Ten dan pakat dengan dia. Lama jugak plan sebab macam-macam benda terjadi, dengan orang yang tak dapat nak datang etc lah ~ Serius, aku rasa plan benda ni memang macam pening sikit sebab nak fikir tempat, siapa yang nak diinvitee, nak makan apa, plan untuk decoration etc Aku dah lah first time buat benda-benda macam ni kan huhu


Finally, lepas dah duduk berbincang dengan Ten sehari before hari kejadian, dengan berpakat dengan tunang Echa, Apit sampaikan Echa ingatkan Apit curang (HAHAHHAHAH), dengan orang yang tak jadi etc dan dengan nak make sure everyonee free on that day, akhirnyaaaaaaaaaaaaaaa weh berjaya jugak! Hahahha


Aisha's Bachelorette Party

Decoration masa itu. Thank you to @partycloud
Nutella Doughnuts from @blackrumbs.bakery
Pavlova from @halwaahulwaa
Dotty's famous Salted Egg Yolk
Thank you so much Dottys for your excellent services esp your staff named Sarah!

Bride to be masa baru sampai hahahahhah
Yeayy! Surprise menjadi! 

Behind the scene of every single picture taken hahahhaha

Ni lah bride to be nyaa hahha


Bride to be with her most trusted and logical bridesmaids HAHAHHHAHA
Selalu macam ni kalau nak amik gambar hahhaa

Gambar dekat depan pulak hahaa
Kenal dengan Echa masa sambung Master, since that -- rapat, sampai sekarang 

Guests pada hari tue hihihi Semua kena paksa bangun dan datang awal hahhaha

Dengan gegadis pulak hahahha

Eh gelak lagi ahhahha

Lama jugak tau sebenarnyaa kitorang lepak dekat Dottys, around 2.30 pm baru gerak. Kitorang plan nak p karaoke hahahah Tapi sebelum tu, aku p isi gas aircond kereta dulu then baru gerak ke Sri Gombak, tempat karaoke favourite kitorang sebab murah dan lagu semua up to date youlssss! Hahahahhaha

Lepas dah puas melalak, kitorang p makan ayam penyet pulak. Sebab dah start rasa lapar balik. Then after tu, barulah balik sebab masing-masing nak kejar tengok #AJL32 hahahhah Yess! Siap live streaming dalam kereta lagi sebab takut terlepas ke apa hahahaha


Alhamdulillah, so far everything yang dah di plan menjadi dan aku sangat happy. Hahaha aku suka betul buat events ni! Ada sesiapa yang nak amik aku bekerja as Event Executive? Hahahhaha Lai lai lai ~ available for opportunity! Hahhaaha


Yeay berjaya muatkan semua orang dalam gambar hahahha

Well - Ive managed to screen shot Echa's insta stories hahahahhaha kelakar je bila terfikir balik pasal nak plan benda ni before this! Hahahha

Dengan Ten 

Dengan aku hahahha

Dengan Anas hahahha

Dengan Iman 

Dengan Ida dan Khalis

Dengan tunangnyaa, Apit HAHHAHAHA

Hahhahahahaha yelah yelah -- 

Nak jugakk hahhaaha

p/s ; Can't wait for our trip to Bandar Tenggara, soon!



Facebook : Mysara Newrie
Instagram : mysaranewrie / maiserum
Twitter : @mysaranewrie

You Might Also Like

0 comments