Sa Rang Hae

Friday, April 17, 2009

Today i'm gonna 2 talk about love..sebelum 2 aku nak takrifkan pe mksud LOVE 2..hihi..


L is for the way you look at me..
O is for the only one I see..

V is very extraordinary..
E is even more than anyone that you adore..


Haha..!!act 2 lirik lagu sebenarnyer..mls aku nak cek dlm kamus dewan pe maksud cinta nie..tp nak gtaw ar...cinta sayang rindu kasih 2 sumenyer berlainan maksud..so xpyh ar nak ckp 2 sumenyer same..hurm.. ~

CINTA..pe benda sume 2..??nth..aku pun xtaw..BTW I bet that everyone must be in love..and I bet that atleast 8 from 10 people must be hurt by LOVE..act cinta nie xjahat..tp kite yg merosakkan cinta 2 sampai die jd jahat..ksian kat dier..haha..!!

Just like others..aku pun prnh gak rsa cinta nie..tp sumenyer cam menyakitkan jer..so BACK OFF LOVE..!! Smpi skunk nie pun aku xtaw pe status hbungan aku ngan dier..OPSS..!! off record please..!! hehe..xpe ar..aku xkisah pun psal dier 2..klu die bnar2 syg kat aku dier xkan wat cam ni kat aku..n one thing that u all must know about me..dulu aku cuba mnjadi keksih yg setia tp skunk nie aku cam nak berubah..kcuali klu aku betul2 syg kat dier..2 lain citer ar..hehe..
aku tgk kat sekeliling aku nie..mcm2 jenis ceritera cinta..cinta buta ar..cinta sejati ar..monkey love ar..cinta kesian ar..haih..poning kepala den..! tp aku xleh nak halang cz lain orang lain cerita kan..ni just pendapat aku jer..tp yg pasti janganlah kerana trlalu mencintai seseorang 2 sampai maruah diri tergadai..2 kerja org gile n bodoh jer..

Hurm.. ~ till now..aku xtaw ar nak tulis pe ag..coming soon..!!mybe i talk about another topic..or mybe..hurm.. ~ about my study..haha..!! till then..! bye.. ~

p/s: one thing that need 2 be remember by all the MUSLIM..cinta kpd Allah swt adalah cinta yg sejati dari duk bercinta dgn makhluk2 nye yg belum pasti kekal atau tidak..


You Might Also Like

0 comments