[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, February 18, 2017

Sakit Kepala Fikir Nak Bagi Hadiah Apa? Let Me Help You!

Assalamualaikum wbt

Kadang-kadang I faham semua orang macam buntu dan pening kepala nak fikir bagi hadiah apa dekat kawan-kawan kan? Atau ada yang nak kahwin tapi tak tahu nak bagi hadiah hantaran apa? Atau kalau ada yang si boyfriend/girlfriend nak bagi hadiah dekat pasangan, hmm adoiii ~ sakit kepala nak fikir hadiah apa. Kalau ada yang nak bagi hadiah, tapi benda tu macam ermm too common? Senang je orang nak detect benda tu beli dekat mana dan mana, macam you know what I mean? Macam senang nak dapat hmm ~


Tapi kan best kan kalau ada barang yang kita boleh personalized dengan peribadi kita such as kita boleh letak nama atau initials nama kita di beg?! *muka excited* Wah wah! Tambah pulak dengan design bag yang lawa-lawa dan unik? wowowoowow Nak beli dekat mana?

Perspex Clutch, design Ivory Garden

Okay gambar di atas adalah salah satu jenis beg yang I jual :) Menarik tak? Nak lagi gambar-gambar bag yang lain untuk you tengok? Just scroll dekat bawah

Front : Multi function pouch
Back : Sling bag

Mini Clutch @ Tilly Clutch. Sesuai untuk lelaki!
A picture from one of our customer -- Clutch that personalized with his name :)
Limited Edition Glossy Tote Bag in Blue :)
A picture from our customers hehehe

Limited Edition Glossy Tote Bag in Cream :D

HOT ITEMS WEH!
Perspex Clutch 3D design in Rose Gold

Perspex Clutch in Design Tropical Leafy
Oh ya -- ada gold chain sekali tau!

Perspex Clutch in Summer Leaves
Sesuai bawak p jalan-jalan hihihi

Another designs for perspex Clutch :D

Okaylah ~ sesiapa yang ada masalah nak bagi hadiah dekat pasangan, nak hadiah hantaran -- boleh direct contact I di IG @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite @begkite 


Sepanjang I jual bags dan clutch ni, mostly customers I adalah mereka-mereka yang baru planning nak kahwin sebab mereka nak jadikan clutch 3D design tu sebagai salah satu hadiah hantaran. Diorang nak customize dengan letakkan nama diorang :) So sweet ~ dah lah lawa kan? Hihi nampak exclusive tau! :D


Lepas tu ada juga yang beli bags dan clutches dengan I sebab nak bagi hadiah dekat mak, kawan-kawan dan girlfriend/boyfriend mereka. Eh eh jangan tak tahu ~ untuk lelaki pun I ada jual okay? So apalahh salahnyaa kalau dapatkan satu clutch for them yang ada initials nama diorang kan? Mesti diorang akan rasa happy sebab dihargaii auwwww hahahha


Dan yang paling sweet of course laaa ~ kalau ada girlfriends yang sanggup nak beli hadiah harijadi untuk sahabat mereka :) This is what a meaning of friendship for! No ~ I didnt said that kalau nak jadi kawan baik, kena selalu bagi hadiah! No no ~ thats not my point okayy


My point is tak salah okay nak bagi hadiah dekat kawan-kawan as tanda penghargaan untuk persahabatan yang terjalin lamanyaaa, maybe dari sejak sekolah ke kan? Bila mereka ada time kita susah dan senang, apalah salahnyaa kalau kita happykan mereka dengan beg yang cantik dan unik sebab ada nama mereka? :)


Nak tengok designs yang lain lagi? Boleh cek dekat IG @begkite. IG personal @mysaranewrie Hahahha nyempatt ~ 



Facebook : Mysara Newrie
Instagram : mysaranewrie / serumforyou
Twitter : @mysaranewrie


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts