[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, March 14, 2009

..buzy..blurr..tired.. ~

..WUA..!! Dh lama lak aku xupdate blog nie..so dikesempatan msa yg ADO nie akn aku citerkan serba sedkit pe yg trjd kpd aku..hehe..jgn mare yer..


My NEW JR dh sampai..so far so good..xpecially JR ALFA lorh..hehe..they kind of ok n friendly..hehe,,talkative pun da sampai kwn2 aku pun xske dier..haha..!! then exam TOV.. hurm.. ~ just got one subject failed which is ADDITIONAL MATHEMATICS..!!
overall i think i did BETTER performance in this exam than last year..hehe..


Then buzy lak ngan SUKANTARA.. Got only 3 points only..hehe,,ok ar 2 dr xdpt langsung kan..?? Lepas 2 set2 PRS n PENGAWAS g wat KHIDMAT BAKTI kat RUMAH ANAK YATIM DARUL FALAH..sedih ar gak..tp aku dapat wat kwn baru..they are really friendly n nice 2 me..mizz both of them so much..!!




Lepas abih 2, tetiba aku DIKEJUTKAN dgn berita psal KEJOHANAN OLAHRAGA SEKOLAH KAL KE 6..hurm.. ~ tp aku xjoin pun..haha..!!






yg atas nie gmbr budak laki yg msuk parade..
yg bwh nie lak yg gurls yg msuk parade..





However..!! aku DIPERTANGGUNGJAWABKAN utk CHEERLEADING 4 ALFA..!! nek PECAH OTAK duk pkir cheers yg best2.. tp yg aku agak FRUST ialah one day b4 cheerleading competition aku JATUH TANGGA..!! WUA..!! sakit siot..4 anak tgga skali gus aku jatuh..so aku pun TARIK DIRI n digantikan dgn org lain..hurm.. ~ sedih sgt2 lorh..But da most sweetest memory is ALFA THE CHAMPION 4 overall olahraga..mmg syok sgt2..!!


Hehe..thanx 4 my frens n my jr yg bertungkus lumus menaikkan nama ALFA shgga menjadi JUARA..!! ALFA THE CHAMPION U CANT CATCH US UP..EO EO EO EO hehe..


SCHOOL HOLIDAY ARRIVE..!! Yahoo..!! tapi xtaw nak wat pe..huhu..duk ngadap je ar ke laptop aku nie sampai kul 5 pg tiap2 ari..hehe..nway aku rasa HOLIDAY kali nie cam BERBALOI sgt2 cz setelah lama aku ADMIRE kat someone 2 akhirnya aku EXPLAIN everything that I like him..tp walaubagaimanapun..sob3..dier kata dier dh BERPUNYA..huhu..aku agak KUCIWA..tp aku TERIMA ngan hati terbuka cz aku dh PREPARE awl2 yg aku akan diKECEWAkan pd akhirnya..PENDEK KATA..

SARAH TAK KISAH PUN..!!


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts