[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, August 21, 2015

JANGAN PAKAI BENDA NI DEKAT MUKA! NANTI SEMUA ORANG AKAN TEGUR!

Assalamualaikum


Jangan pakai benda ni dekat muka korang! Serius lah weyhh. Jangan pakai! Kang kalau korang pakai, habislah. Sumpah aku berani bet orang akan tegur "Apa yang dah kau buat dengan muka kau?" 


Ya Allah, tak larat aku nak jawab satu persatu soalan diorag nie. Penat tauuu! Tak cukup dengan tegur aku depan-depan, eh eh boleh pulakk duk sibuk Whats App aku. 

Haiihhh -.-

Aku pakai apa dekat muka ni sampai semua orang duk tegur nie?


Aku pakai serum #MiracleMH jee. Aku ni dah lama pakai serum, sejak tahun lepas lagi. Tak sangka pulak, eh eh ramai pulak yang tegur dan terkejut dengan keadaan kulit muka aku


Serum ni kalau korang nak tahu sejenis cecair yang mengandungi formula yang berguna untuk baiki balik stuktur kulit muka kita nie. Disebabkan serum ni diperbuat dari air, sebab tu lah dia mudah serap jauh ke dalam lapisan dalam (epidermis) kulit kita. Hmm patutlah ~ sebab tu ramai orang tegur keadaan muka kulit aku. Serum ni punya pasal lah -.-


Serum #MiracleMH ni dibuat oleh Massy Haddy dan Erna Hasmimie. Mereka ni partner dan hasil idea gabungan mereka berdua, maka terhasil lah serum #MiracleMH nie :)


Serum #MiracleMH ni ada dua jenis ; Erganiz dan Clarez. Setiap serum ni ada fungsi dia yang tersendiri yang dapat bantu selesaikan masalah kulit muka kita dan menjadikan kulit muka kita jadi lebih cantik. Laa patutlah semua orang tegur aku masa aku p jumpa kawan-kawan sekolah aku dulu -.- Ini semua pasal serum lah nie


Eh malas dah aku nak cakap banyak pasal serum ni, fungsi dia lah, apa lah bagai kan -.-

Fungsi Clarez Serum
Clarez serum ni kalau korang nak tahu lah, khas untuk MERAWAT MASALAH KULIT MUKA korang. Nahh, cakap je lah masalah apa kannn. terus semua ada. Boleh rawat punye masalah kulit korang tue. 


Hmm sebab tu lah kalau korang pakai serum #MiracleMH ni sah sah lah ada orang akan tegur muka korang kan! Eii ~ tak penat ke semua orang duk puji kulit muka korang?

Fungsi Erganiz Serum
Yang ni pulak fungsi Erganiz Serum. Hmm yang ni menyampah sekali aku nak bagitau sebab serum ni bertindak untuk MENJADIKAN KULIT MUKA KORANG BERTAMBAH-TAMBAH, BERDOUBLE TRIPLE CANTIKKK!


Habislah koranggg. Konfem semua orang akan tegur muka korang nanti kalau korang pakai serum ni. Eii ~ dah dah lah tue. Penatlah nak jawab soalan kawan-kawan duk pakat tanya "Maiii kau pakai apa dekat muka kau?"


Hmm pakat duk tegur, sampai aku pun maluu jadinya

Serum ni diperbuat dari apa?
Serum ni diperbuat dari 100% BOTANICAL PRODUCT. Erganiz serum mempunyai ekstrak limau dalam nya yang dapat tolong membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat yang end up akan jadi kronik. Lepas tu ekstrak limau pun dapat merangsangkan pertumbuhan sel kulit baru. Sebab tu lah kulit muka jadi meletopssss sebab kulit duk refresh refresh je dengan kulit muka yang baru


Clarez serum pulak mempunyai aloe vera dan collagen. Hmm tak payahlah aku nak cakapkan fungsi dia apa sebab dah memang sejak zaman nenek moyang kita memang pakat duk pakai benda alah nie. Tapi diorang panggil lidah buaya. Kita je duk panggil aloe vera hahahah :D


Aloe vera ni dapat hilangkan jerawat, lembabkan kulit muka, membekalkan oxygen dekat kulit muka kita. Memang patutlah Clarez Serum ni baguihh sebab memang dapat rawat semua masalah kulit muka kita kan?


Kan aku dah cakap awal awal tadi. Kalau pakai serum ni, konfemlah semua pakat duk tegur muka kita kann?


Nah sebab UTAMA kenapa PATUT PAKAI SERUM MIRACLEMH

Bila dah DAPAT KELULUSAN BPFK / KKM, konfem konfem lah serum #MiracleMH ni memang SELAMAT DIGUNAKAN. Tak payah nak ragu-ragu lah weyh. Memang dah pakar-pakar sahkan serum ni memang selamat kan? 


Oh satu lagi! Yang pasti serum ni memang TAK ADA MERCURY, TAK ADA PARABEN ATAU BAHAN-BAHAN KIMIA. Kalau korang nak tahu, bahan-bahan ni lah yang buat kulit muka korang akan rosak nanti, Eii tak nak lah kan? Siapa nak kulit muka dia terbakar, rasa panas semacam je kan? Subhanallah ~ mintak dijauhkanlah kalau kena macam tue

BPFK Approval untuk Erganiz Serum


BPFK Approval untuk Clarez Serum

Siapa yang boleh guna serum nie?
Bukan setakat PEREMPUAN je, LELAKI pun boleh! Elehh tak payah nak segan segan aihh. Ada je orang lelaki guna serum ni and diorang pun duk seronok semacam bila jerawat semua pakat duk mengecut je hahaha bagus bagus


Perempuan mengandung pun boleh pakai. Tak ada masalah :D


Macam mana cara guna? Kena cucuk ke? Atau kena minum?
Hoiii mengarut sungguh lah diorang nie. Tak payah cucuk atau minum lah ~ Hanya SAPU je serum ni dekat muka lepas mandii. Lepas tu biarkan kering. Dah setlle. 


Boleh pakai dengan produk lain ke?
Boleh je lah! Tak ada masalah langsung. Lepas dah sapu serum tue, biarkan kering dulu dalam 2 - 3 minit lepas tu haaa apa lagi, sapu je lah cream malam ke, siang ke, tengahari ke, tengah malam ke hahahaha asalkan TUNGGU SAMPAI SERUM KERING DULU okay? Sebab nak biarkan serum tu meresap jauh ke dalam kulit :)


Kalau yang ada toner, pakai toner dulu. Lepas tu baruu pakai SERUM okay! :D


Serum ni tahan berapa lama?
Serum ni bertahan selama 3 minggu lepas dibuka. Tapi kalau duk pakat pakai hari-hari, dua kali sehari haaaaaaaaaa memang paling lama dalam 10 hari lah korang dapat pakai. Lepas tu p buka botol serum yang baru hahahha


Serum ni tak bahaya ke?
Astagfirullahalazimmm. Kan dah cakap awal awal tadi kannn dekat atas tue. Dah memang 100% botanical product. Memang konfem konfem lah tak bahaya sebab tak ada bahan kimia, Insha Allah. Tambah-tambah pulak serum ni dah dibuat clinical tested dah. Memang superb lah! Memang tak perlu nak was-was dengan serum nie :)


Setakat ni, serum ni berkesan ke? Ada bukti?
Mengada-ngadanyaaa nak bukti bagai. Hahaha okay fine takpe. Korang boleh baca dekat bawah nie. Ni semua memang feedback dari customer MiracleMH sendiri okayy :)

Ni feedback PALING SWEET di ABAD ini :D

Nahh, pakai serum ni ; MUKA LEMBAB!

JERAWAT CEPAT KERING  bila pakai serum nie!

PORES BESAR? TAK ADA MASALAH!
Pakai je serum ni!

Macam mana cara nak dapatkan serum nie? 
Senang jeeeee. Korang pergi ke dekat Insta 

@serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou @serumforyou 

sebab tokeyyy @serumforyou ni memang ada jual. Korang p lah scroll scroll gambar dia dekat Insta ni sebab dia memang rajin jugak duk upload gambar-gambar. Semua bendaaaa yang korang nak tahu memang semua dekat situ :)



Nak contact dengan dia pun senang. Whats app je senang! Nombor dia dah dekat dekat IG tu. Korang contact je dia :) Dah lah baik, ramah pulak tue HAHAHAH Insha Allah layanan dia memang superb, terbaik! 



Konfemmmmmmmmmmm 
bila korang pakai serum #MiracleMH ni, 
ramai orang akan tegur kulit muka korang! :D

 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts