Monday, November 30, 2015

Assalamualaikum    

hello....
its mee...
i been wondering ... lupa lah lirikkk... tapi takpe, yang penting saya comel..
minggu ni ade show.. tak sabarnyaaaa... buat performance ajet2 artiss.. tengah fikir lagu apa nak nyanyi... rasa2 lagu apa yang sesuai dengan I yang comel nii.. ?

haish, papepun I rasa malam tu I yang akan paling meletop.
ye laa i kan gorgeous.. no one could compare..
ermm, you ols... I nak share something ni, tapi uols kena janji between kita je okay!
promise dulu, promise okay..
hmmmm
I penat.. penat sangat.. nak tau penat sebab apa? hmm sebab benda benda random.
kalau boleh everything I nak rasa I penat, even tak de kene mengena ngan hidup i, still nak rasa penat.
entah

You Might Also Like

0 comments