[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Tuesday, December 08, 2009

say M to Merdeka..!!

Just for your information, aku dah habis dah SPM ari nie. Sumpah! Rasa sedih sgt2 sebab last day pakai baju sekolah dan menjadi seorang pelajar sekolah. Lepas ni jangan haraplah nak dapat gelaran 2 balik. Hehehe..
Merdeka lepas SPM? Maybe betol tapi bagi aku "..habis SPM adalah tanda bermulanya kehidupan dalam erti kata yang sebenar.." sendiri mau ingatlah..!!
Tak ada apa2 nak cakap sebenarnya. Sebab otak masih dalam khayal dalam lautan buku lagi. Nak rest dulu. Nak tarik nafas puas2 dulu. Then baru lah jari2 ini akan menaip cerita untuk anda semua baca ok?
Pening kepala


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts