[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, December 25, 2009

nafsu makan

Salam.
Tak mau tulis panjang2. Just nak tanya,
macam mana nak kurangkan berat badan nie?
Asyik2 nak makan jer ~
Takut rasanya sebab badan nie dah memang naik berkilo-kilo!
Uwaa ~
Tak mahu
Nak kurangkan berat badan balik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sesape yg ada tips2 nak kurangkan berat badan,
pliss..
sila berkongsi dengan saya!
Im despearately need it
as soon as possible!
*betol ke tak BI aku nie?
*mood : tak boleh tdo tapi tak sihat
*akan post cerita pasal pergi ke Gunung Kinabalu! Syok giler ~

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts