maaf kawan-kawan

Thursday, December 31, 2009

Salam. Aku nak mintak maaf kepada semua kawan2 aku. Kawan2? Sape kawan2 aku 2?
Kawan2 aku 2 maksud aku koranglah, para followers aku yg aku sayang sgt2! Sumpah cakap! Aku memang sayang giler2 kat korang. Yelah, aku dah anggap korang sebagai sebahagian dari hidup aku sebab korang follow blog aku kan? Dan err maybe korang baca blog aku kan? So serba sedikit korang tahulah pasal diri aku kan kan kan?? Hehe
Korang sayang aku tak??
Aku nak mintak maaf sebab internet rumah aku tak jadi. Aku tak tahu lah pe masalah nyer dengan streamyx aku 2. Maybe esok atau lusa atau tulat aku akan panggil orang baiki aku punyer line internet ni. Haih. Maknanya tak dapatlah aku nak on9 selama beberapa hari. Maaf ye kawan2.
Aku tak kan dapat update blog. Maaf ye kawan2. Huhu. Anyway just nak bagitaw aku dah selamat sampai ke Kuala Terengganu pada pukul 5 pagi tadi. Haih, badan memang penat sangat2. Nak buat macam mana?
Nampaknya sementara internet tak ada di rumah nie, bolehlah aku habiskan masa aku dengan membaca buku Twilight dan New Moon. Hehe.
Adios rakan2! Nanti bile internet dah jadi aku update blog lagi k!
>> currently at Cyber Cafe Orange sebab nak kemaskini borang UPU! <<

You Might Also Like

6 comments