[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, May 09, 2009

current mood >> ="(

aku clap..msuk asrama Isnin pagi2 buta ag..then terus amik gmbr utk Akur Janji 9A1 SPM..agak kelam kabut gak ar..then terus catch up utk formasi kawad kaki yg ke 4..huhu..agak sush tp at last yeay..!!aku dpt wat..walaupun xbrape nak ingt..haha..hurm.. ~ ari nie dpt result kawad..nth dpt no braper ar erk..??act aku xmnghrpkan sgt pun cz ari 2 mmg hancuss giler..!!!
exam mid year nak dekat..mggu dpn..so aku xleh ar nak on9 lelama sgt..sat ag kan ada ar suara2 merdu..
"sara..!!x belajar ker..??" ~hurm.. ~
msj ngan epy..hurm.. ~ pot pet pot pet..then die gtaw hubby aku dpt g UITM Arau Perlis..mak aii..!!jauhnyer..!!wua..!!then aku trus antar msj kat dier..tp die juz bls satu je msj..betol ckp epy..
"kalau die syg kan ko, die xkan wat camnie kat ko..ko pikir ar.."
betol!!die mmg xsyg kat aku..die juz hilangkan dri dari aku cam 2 je..so saddd.....
mmg betol ckp epy..wat pe ag aku mghrapkan something yg xmungkin akan berlaku..??
ngee..~ dunno wat 2 say rite now..
aku syg kan dier..
aku nak msj ngan dier..
aku nak hang out sesame ngan dier..
pendek kata byk ag aku nak wat sesama ngan dier..
sebelum die g perlis..
jauhnyer..
haih..
agak2 6t camana ar die erk..??
my life is soooo confusing...!!




TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts