[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, May 28, 2009

aku sudah kembali..


yahoo..!!cuti sek sudah bermula..!!
hihi..so aku pun blk ar umh kan..
hihi..xtaw ar nak wat pe cuti nie..
mybe 2hb nie sampai 6hb nie
aku g ikut epy men boling kat Kedah..
hihi..jalan2 lagi ar nmpknyer..
nway aku da byk story nak tulis..
antaranyer..
aku sudah putus sama hubby aku 2..
aku rilex jer..
xda sedh2 pun..
lantak ar dier 2..
ok ar..
aku trpksa chow cz da prob sket..
6t bile aku post blog yg baru..
aku akan citer benda pe yg slama nie
trpndam kat dlm ati aku..
xpecially time mid year exam ari 2..
ngee.. ~
till then..
daa.. ~

p/s: act lappy aku nie adik aku nak guna ngan kwn2 die..!!argh..!!

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts