[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Wednesday, January 06, 2010

Tag Zaman Muda-Muda Dulu from Maisyara Pot Pet!

Dalam keretapi. On da way to Langkawi masa nie. Tdo atas keretapi taw! Haha


Aku dan adik aku. Haha! Tak sangka masa begitu cepat berlalu ~

Nama penuh : Maisarah Zainuri *act bukan nama penuh nie. Hehe. Ni nama glamor kat sekolah dulu
Tarikh lahir : 8 Januari 1992! *haha. Lagi berapa hari lagi kan? Hehe.
Tempat anda dibesarkan : Kuala Terengganu, Butterworth, Shah Alam, Port Dickson dan Besut
Siapakah nama kawan rapat anda semasa kecil : Mira, Izan, Dayah, Amar *sumpah memang tak ingat! Haha

Apakah nama permainan anda yang anda ingat semasa kecil-kecil : Police & Thief, Main Sorok2, Ketinting *alah yg lompat2 cam katak 2, Main masak2, main dgn patung Barbie 2...... ~

Kalau anda bergaduh dengan kawan anda, apakah perkataan yang anda akan sebut kepadanya : "..report kat mak saya!", "..tak nak kawan sudah, te*** ko sebelah!.."
Di kawasan manakah yang menjadi tempat anda bermain : belakang, depan dan dalam rumah jer.. sebab padang tak taw letak kat mana! Haha
Apakah cita-cita anda semasa kecil : doktorlah, cikgulah dan ahli arkeologi sebab suke tgk benda2 peninggalan zaman purba. Haha! Err ~ Pelik ke?
Apakah kartun yang anda gemari semasa kecil : Sailormoon, Digimon tapi most of my childhood dikelilingi dengan cerita2 dongeng omputeh spt Cinderella, Snow White, The Little Mermaid, Aladdin dll. Haha.
Makanan ringan apakah yang anda borong di kedai : Cikides! Aiskrim! Gula2!
Nyatakan nama kawan anda semasa kecil yang anda teringin sangat berjumpa : semua sekali! sebab nak tengok 'perkembangan' masing2. Haha
Apakah gelaran anda semasa kecil : "..sarah!.."
Nyatakan seberapa banyak rakan bloggers anda yang anda ingin tahu zaman kanak-kanaknya : Sesape yg teringin dan rajin nak buat 2, sile2 lah buat yer. Thanx *terutama sekali kpd semua followers aku! Haha. Padan muka ang! Wink2x ~


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts