[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Tuesday, December 28, 2010

Aku Ini Seorang Gadis Yang Teruk



Uishhhhhh ~
Aku ni teruk kan? Weh ngaku je lah ! Aku ni teruk kan? Pentingkan diri sendiri pulak tue. Haihhh ~





















KENAPA?


















Sebab aku biarkan blog aku ni macam tu je. Dah lama tak update. Kiranya teruk lah tu sebab tak fikirkan pasal korang. Huhu


Sebab-sebab aku tak update blog ;

  • Aku masuk hospital kat Damai Specialist Hospital, Kota Kinabalu Sabah sebab keracunan makanan. Muntah-muntah lebih dari 10 kali dalam tempoh 5 jam sampaikan nak terkeluar isi perut aku dan muntah aku dah bertukar warna hijau. Euwww ~ Duduk sana dalam 2 malam

  • Pindah rumah. Keluar je dari hospital, kitorang sibuk-sibuk angkut barang sebab nak pindah rumah. Malas ar aku nak cerita panjang kenapa pindah rumah tapi yang aku boleh cakap, ayah aku kena transfer ke Tambunan, jadi komander PLKN kat sana. Hehe

  • Line internet yang sangat-sangat slow. Ok fine. Aku boleh online Facebook tapi bila part nak online blog, memang tak kan lah ! Geram aku. Dah pagi ini aku tengok line laju, So aku amik kesempatan untuk online lahhh ~ Hehe :)

AKU MINTAK MAAF !


Aku sayang dekat korang sangat-sangat. Sebab walaupun aku jarang dah update blog sekarang ini tapi followers aku dah bertambah. Bagusnyalah kalau Nuff aku pun bertambah macam tu jugak. Haha ;D Sejak aku guna Nuff aku tak pernah lagi cash out duet tue. Haha ;D


Ok toodles ! Nak pergi cari bahan untuk update blog jap. Hehe :)



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts