[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Monday, August 20, 2012

Hari Raya :)

 

 Assalamualaikum


Selamat Hari Raya :) Raya ni aku lebih suka duduk rumah jeeeeeeeee. Nak pergi jalna-jalan rumah kawan pun tak syok sebab aku tak ada member yang boleh satu kepala dengan aku untuk beraya -__- So hmm ~ melantak lah depan TV tengok cerita-cerita sempena Hari Raya nie


Kalau aku pergi keluar beraya pun, aku just follow parents aku je beraya rumah kawan-kawan dia. "Belajar dekat mana" dan pelbagai lagi soalan


Just nak bagitau satu je lah, raya ni kita bermaaf-maafan. Dah kosong-kosong dah. Jangan disebabkan satu gurauan yang simple kosong-kosong tu dah boleh jadi sepuluh-kosong. Haaaaaaaaaaa ~ nampak tak keterasaanhati dekat situ? :/


Aku tak nak point kepada sape-sape tapi please lah? Dude, kau pun ada perasaan jugak kan. So jaga perasaan kau macamana kau jaga perasaan aku. Janganlah aibkan orang depan orang ramai sampaikan orang tu tak tau nak cakap apa. Ye aku tahu, masa raya ni je kita nak berjumpa dan bermaafan tapi bila dah berjumpa tapi mulut main cakap lepas je, terus tak ada maaf bagimu tau?


Sumpah aku terasa tapi aku sabar je. Dan akibatnya, terus aku tak tegur kau. Kau faham-faham sendiri je lah


"Nak duit raya"


Duk rumah layan Karoot Komedia X pun boleeehhhhhhhhhhhh! :D



 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts