[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, August 09, 2012

Kuantan :)

 

 Assalamualaikum


Pukul 6.30 petang kejap lagi, naik bas ke Kuantan dan tidur rumah member dekat sana :) Ada assignment Local Govt yang nak kena buat dan Majlis Perbandaran Kuantan menjadi pilihan kami! :D


Menunggu :)
Aku pun tak tahu dorang nak bertolak pukul berapa so kita siapsiap dulu :)


Wish me all the best :) Pape, baca je dekat tweet aku tue :) Oh follow lah twitter aku yer? :) @mysaranewrie :)


 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts