[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, June 18, 2011

They Heart Me



Kawan 1 Jangan nangis nangis dah. Senyum senyum dan senyum. Kalau kau sedih aku tarik telinga kauu. Dapatkan dan dirikan badan kau semula. Bangun dan buat benda baru. Be strong my friend. Kalau kau sedih, surutlah pantai uitm tuu


Kawan 2 Nangis boleh Mai tapi bukan selalu. Aku tahu kau kuat Mai cuma hati kau je yang susah nak lepaskan die pergi. Kalau kau sayang die, kau lepaskan die pergi. Mungkin ada hikmah, kau akan dapat jodoh yang jauh lebih baik Mai, Insyallah


Kawan
3 Walaupun dia tak ada, kitorang ada, lagi sayang kauu


Kawan 4 Jangan layan sangat perasaan tu, nanti lagi sakit hati kauu. Lama-lama kau sendiri akan letih dengan semua ni, lagilah kau sedihh. Maybe sekarang ni Allah nak uji kau dengan cara macam ni. Aku tahu kau kuat Mai.


Kawan 5 Smile Sarah even you sad okay? Cheer up Sarah ! Aku just nak kau happy. Kau senyum, aku happy. Tak mau sedih-sedih lah yeaa lepas nie


Kawan 6 Pesan pada diri, jangan salah memberi hati pada insan yang tak sudi, pada insan yang tak mengerti kerana sekali kau memberi, selamanya dia di hati. Kerana sekali kau dilukai, sampai mati tetap kau ingati. Pesan lagi pada diri, hati-hatilah dalam memberi hati sebab ia hanya untuk insan yang tahu menghargai betapa tingginya nilai sekeping HATI


Kawan 7
If you love someone so deeply, let it go. If it comes back to you, it's yours, forever to hold. If it doesnt then you should know that it was never meant to be yours at all. Tak payah diingat dahh. Hidup panjang lagi, Banyak benda lagi yang akan terjadi


Kawan 8
Baby, just chill ok? Dia pergi mesti hikmahnya.


Kawan 9 Jangan buat perkara yang bukan-bukan taww. Akak sayang sara


Kawan 10
Tak salah pun kau nak nangis.


And this is from you to me, Semoga Allah berikan awak kekuatan dan ketenangan untuk menempuh dugaan. Amin



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts