[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, September 12, 2009

how to do it..??

saya mengaku saya ni budak kuno yg tersesat kat blogger nie..orang lain ada blog saya pun nak ada blog jugak..tapi sejujurnya lah saya bukannya reti sangat pown..!! *muka merah padam..

antara yg saya tak reti nak buat ialah

  • saya ada twitter..saya baru buat semalam..tapi macam mana nak nak letak twitter 2 dekat kita punye blog..?musykil2..

  • macamana nak amik tag atau award kiter..??dan macamana kite nak tahu yg kite dapat tag atau award..??saya tak tahulah..*eleh..tanya macamlah byk dapat award atau tag padahal sejak saya ada blog nie tak ada sorang pun yg pernah bagi tag atau award..tapi saya tak kisah pown..!!

  • macamana kite nak buat gmbr2 yg kite letak di blog ini menjadi selamat..??yakni tak ada org akan copy and paste kiter punyer gmbr..saya nak buat macam 2..!!

  • nuffnag 2 aper..??sampai sekarang saya masih blurr nuffnag 2 aper..??klu kite nak join nuffnag 2 camana..??

  • camana kite nak letak image2 yg dari tab lain masuk ke dalam blog kiter..cthnyer cam kiter main ym ngan orang lain then kiter nak letak windows ym 2 dalam blog kiter..camana..??

  • nak letak blog list camana..??

  • yg ni pasal myspace lak..macamana nak buat myspace kite simple2 giler..??tak suka byk sgt module2 dier 2..hampeh tol..!!

  • mana nak cari blogger layouts..??sampai sekarang tak tahu nak cari kat mana..

  • macamana org letak small icons yg bergerak2 2 dekat blog dorang..??nmpak cute jer..tp bila saya buat nampak cam tak betol jer..huhu

  • macam mana nak letak signature kiter kat blog kite tiap2 kali lepas kiter post blog kiter..??

  • kan ada sesetengah blog da windows keluar sebelum kiter masuk blog dier kan..??contohnya macam "selamat datang ke blog ke saya..sile klik ok untuk teruskan.." lebih kurang macam 2 lah..camana nak buat..??

  • camana kite nak letak widget yg mengatakan kiter nie sedang online ataupun offline..??sebab saya ni bukannye selalu online expecially time2 hari sekolah sebab saya ni stay kat hostel..

ok..saya rasa 2 je yg perlu saya tahu dalam masa terdekat nie..klu sesape tahu camana nak buat 2 sile2 lah bagi tahu sama saya k..ilmu yg ada jgn kiter simpan sorang2 taw..sebar2 kan lah ia..

oh ya..petang nie saya dah nak masuk asrama so kalu lambat approve comments 2 jgn marah k..insyallah hari Khamis akan dtg nie bersamaan 17 September 2009 saya akan pulang kembali ke rumah untuk menyambut Hari Raya..!!


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts