perkembangan terbaru..!!

Friday, September 04, 2009

okie..sekarang nie saya tengah menghadap komputer sekolah yang memang laju tahap dewa..so sebab 2 saya amik kesempatan nie dengan mengupdate blog nie..!!haha..
Ahad nie Ckg Latif aka ckg Fizik aku ajak pergi berbuka puasa di rumah dier..oh sukenyer..!!sayang cikgu..dah lah keesokkan harinyer maybe sekolah aku cuti sebab Nuzul Al-Quran..hehe..
oh ya..Hari Khamis ari 2 dah start Exam Trial JPN Terengganu..so hurm.. ~ aku nak cover balik yg Exam Trial SBP punyer..agak menyedihkan sebab aku dapat 3A jer..hurm..sama macam Exam Mid Year aku hari 2..anyway Add Math aku meningkat..!!haha..!!
nak tulis pe lagi erk..??rasanyer dah tak da..so gotta go..!!bubye..

MyEm0.Com

You Might Also Like

0 comments