Pemberitahuan

Sunday, September 19, 2010



Salam. Semasa anda baca entry ini, aku dah pun berada di UiTM Dungun tercinta. Haha :D Weh ~ Memang sayang betul aku dengan UiTM tu sebab aku rasa best giler belajar kat sana. Haha :D

Cuma nak bagitahu, kemungkinan selepas ini aku pun maybe jarang-jarang update blog sebab buzy untuk final walaupun results mid term baru-baru ini pun belum aku ketahui lagi. Huhu. Harap-harap dapatlah yang terbaik. Amin ~


Erm ~ Nak update apa lagi erk? Haha :D Dah tak ada dah kot :)


p/s : Kita semakin dekat walaupun tak pernah berhadapan ^.^

You Might Also Like

2 comments