[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Sunday, September 19, 2010

Pemberitahuan



Salam. Semasa anda baca entry ini, aku dah pun berada di UiTM Dungun tercinta. Haha :D Weh ~ Memang sayang betul aku dengan UiTM tu sebab aku rasa best giler belajar kat sana. Haha :D

Cuma nak bagitahu, kemungkinan selepas ini aku pun maybe jarang-jarang update blog sebab buzy untuk final walaupun results mid term baru-baru ini pun belum aku ketahui lagi. Huhu. Harap-harap dapatlah yang terbaik. Amin ~


Erm ~ Nak update apa lagi erk? Haha :D Dah tak ada dah kot :)


p/s : Kita semakin dekat walaupun tak pernah berhadapan ^.^


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts