[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, July 23, 2011

Ok Bai!



Di saat anda membaca post ini, aku sedang mengonthewaykan diri ke UiTM Dungun.


Bye peps! :D
Take care taw ~


Aku tak sure aku boleh blogwalking macam aku buat sekarang and buat entry panjang panjang sebab konfem aku akan sibuk nanti bila dah masuk UiTM -.-


Bak kata kawan aku "Mai nie kan buzy mengalahkan PM"


Err ~ Maybe kot sebab kadang-kadang sampai tak sempat nak makan :)


BTW aku akan cuba jugak untuk mengupdatekan blog nie :)


Toodles! :D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts