Permulaan Itu Mencabar

Wednesday, January 25, 2012



 Assalamualaikum


Just received call from someone. Haish ~ Masalah tak pernah nak berhenti melanda. Datang yang tu, datang yang nie 


Aku baru je ada mood nak update blog aku ni walaupun aku sendiri tak tahu nak tulis pasal apa. Bila dah ada masalah macam nie, terus shuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~ mood tu melayang pergi, dibawa oleh angin, dimakan ombak mengganas di Dungun nie -.-


Dah lah ~ Aku ada tanggungjawab yang nak kena buat. Tanggungjawab? Actually lebih kepada KERJA sebenarnya -.-




"do not give up because the beginning is always the hardest"





 

You Might Also Like

4 comments