[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, November 30, 2012

Day 6 - A Song To Match Your Mood


Assalamualaikum


Selamat pagi semua :) Malam tadi pukul 1 tidur, pukul 5.30 pagi bangun. Aku rasa normal HAHA :D


Okay mari kita sambungkan permainan yang tak rasmi aku nie -__-



Okay ~ Tak payah fikir panjang, aku terus fikir lagu Beggin by Madcon sebab sekarang ni aku rasa mood aku macam okay dan bersemangat sebab masih awal pagi lagi.




Pergh ~ tiap kali aku dengar lagu ni mesti aku rasa macam bersemangat. Ada sekali tue, dekat Kota Kinabalu, aku nak cek rate jantung aku berapa lah untuk pemeriksaan kesihatan percuma dekat City Mall


Akak kaunter tu dah try banyak kali untuk cek tapi tak jadi selalu. Sekali tetiba ada orang pasang lagu Beggin ni dekat area legar shopping complex tue. Terus jadi yoo dan resultsnya rate jantung aku laju giler HAHA :D


Act aku dengar lagu ni masa kawan aku tunjukkan video hasil kompilasi semua gambar-gambar aktiviti kolej kitorang. Masa tu 1st time aku dengar lagu Beggin ni sebab kawan aku jadikan lagu ni sebagai latar untuk video tue. So masa tu aku dah macam suka giler lagu nie tapi tak tahu tajuk lagu dia apa


Sekali masa aku tengah lepak dengan Shiro, dia pun ada lagu ni. Haaa apa lagi! Terus lah aku bluetooth dengan dia lagu Beggin ni dan sampai sekarang kot kalau aku dengar lagu nie, mesti aku jadi semangat. Kalau tetiba mengantuk, pasang lagu ni terus jadi macam segar sikit lah ~ 


Dah nak tulis apa yer? Aku rasa macam ada nak tulis something tapi lupe HAHA :D


 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts