My Social Sites :)

Wednesday, November 28, 2012

Assalamualaikum


Tengah godek-godek blog, maka terhasillah benda nie. Aku tengok macam serabut je so aku ringkaskan jadi macam ni so nampaklah kemas sikit :) 


Suka tak? HAHA :D


Ada fanpage aku, twitter aku, instagram aku dan Google plus aku. Just click je benda tu dekat sidebar sebelah kanan aku tue. Aku tak paksa korang, nak follow, follow. Tak nak, sudahhh ~ 


Plus, meh lah follow aku dekat NuffnangX nie. Act aku tak tahu apa functionnya dengan NuffnangX ni dan apa keistimewaanya cuma apa salahnya cuba kan? Download apps ni dalam HP korang dan install. Lepas tu claim blog korang dekat website dorang. Papehal boleh rujuk tutorial Kak Ceeramoon pasal NuffnangX nie. Aku rujuk dia punya blog je :)


Peringatan ; aku tak pernah paksa korang untuk follow aku. Nak follow ke tak nak follow ke, suka hati korang. Tu je. Jangan pulak pergi report dekat mak korang cakap "Mak mak ~ akak ni paksa" Haaaaa ~ memang nak kena tarik rambut lah budak nie HAHA :D


Okay lapar. Nak cari maggi :E


 

You Might Also Like

6 comments