"Like Princess Photo Contest”.

Wednesday, February 24, 2010


*STICKY NOTES!!*

Salam. Masa tengah berblogwalking, terjumpalah contest ini. Rasa macam nak join jer. Hehe. Yelah. Aku kan suka bergambar dengan macam-macam pose. So, sila-sila tengok!


Pesanan Penaja ;
Maaf! Nice to see but not to comment! Thank you!

Untuk pergi dinner atau pun bekerja


Untuk pergi party or ball *wah, perasan gitu! Haha


Sesuai dipakai pada pagi raya *ehem, nak pergi rumah si dia pun boleh gak! Haha


Sesuai dipakai untuk bersantai atau berjalan-jalan

So di sini aku ingin mengtag ;

Cik Mai
Cik Fyra
Cik Pieka
Cik Mieya
Cik Wiwin
Cik Comey
Cik Baby
Cik Kak Ynn
Cik Kak Rara

untuk mereka join jugak contest ini. Hehe.

Kekurangan blog Funky Chic : Maybe dari segi barang-barang yang dijual. Mungkin tuan empunya blog boleh memperbanyakkan lagi barang-barang jualan. Dan juga boleh mempelbagaikan lagi barang-barang jualan

Kelebihan blog Funky Chic : Blog yang menarik. Sedap mata memandang dan mudah difahami. Teruskan usaha anda yer! Hehe

Berminat untuk join? Sila klik [sini]
Tarikkh tutup : 14 Mac 2010

You Might Also Like

14 comments