[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Wednesday, September 14, 2011

Coming Soon - Di Sebalik Takbir Dinner ASCAPS





Ouh ouh ouh ~ Memandangkan kitorang yang part 3 DPA ni adalah organizer untuk Dinner kali nie, so gambar behind the scene memang banyak lah ~ Gambar masa meeting yang kitorang buat hampir tiaptiap minggu sehinggalah ke saatsaat terakhir semasa persiapan Dinner nie. Puas hati ~ tu je perkataan yang aku dapat gambarkan bila semunya dah berjalan ikut apa yang kitorang plan :)


Nantilah ~ Aku tak da mood lagi nak update blog dengan cerita cerita yang panjang. Haha ;D


p/s : Act tengah tunggu gambar dari camera kawankawan aku :) BTW kawankawan, best tak tadi kena halau balik tadi? Campur dengan tepung, krim cake and air hujan - gandingan terhebat kan untuk buat baju jadi kotor? HAHA :D


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts