Back To Reality

Thursday, June 07, 2012

 

 Assalamualaikum


Sejak dua minggu yang lepas, cakap je nak makan apa-apa je, mesti ayah akan turutkan. Mueheheh ~ Walaupun dah shopping dekat Brands Outlet, but still bila cakap nak makan itu ini, ayah ku turutkan jua :)


Tu yang dekat dekat Kota Kinabalu. Masa on the way balik ke Tambunan, tak sampai rumah lagi ayah dah cakap kawan dia pandai masak western food dan teruslah menjerit dalam kereta "Ayah order lah! Dinner malam nie!" dan pukul 8.30 malam ada orang sampai depan rumah sambil hulurkan err 4 pinggan western food. 


Mari makan lamb chop ramai-ramai depan TV sambil tengok MasterChef. Nikmatt ~

NYUM NYUMMMMMMMMMM !

Malam last di Kota Kinabalu, pergi makan ikan bakar, butter prawn. Sumpah sedap giler (WALAUPUN KEDAI DIA MACAM KEDAI DULU-DULU MASA TENTERA JEPUN JAJAH NEGARA KITA) Kedai buruk je tapi makanan dia, sedapppppppppppppppppppppp!


But now, I'm at Kuala Terengganu already. So hidup kena diteruskan juga. Ambui ayat sumpah sadis. So makanan pun kena control sebab save duit untuk hidup nanti dekat U nanti. Kang kalau habis duit, nak makan apa dekat U nanti? Maggi? NO NO ~


Lepas masuk PTPTN nak shopping dekat Mydin puas-puas then balik ke Dungun dan sambung kehidupan sebenarku sebagai pelajar UiTM


" Awak belajar UiTM mana ?" - Annoy
"UITM DI HATIKU!" - aku


PTPTN sila masuk cepat. I is want to shopping! Hey hey ~ sapa cakap budak last semester diploma tak boleh shopping barang-barang lagi? HAHA :D 


 

You Might Also Like

2 comments