Blog Bertukar Wajah Lagi :)

Friday, June 01, 2012

 

 Assalamualaikum


Disebabkan aku punya layouts yang lama dah bervirus dan memang macam tak boleh nak guna, aku pun terpaksalah merajinkan diri aku untuk cari layout, header dan macam-macam lagi lah untuk tukar. Okay tipu. Padahal aku tukar layouts dengan header jer -.-

Layouts yang bervirus tue -.-

Layouts blog aku yang baru :)

Ambui mentang-mentang lah blog dah bertukar, aku pun mengada-ngada nak tukar layouts untuk twitter aku jugak :) Hehe 


Yang lama -.-

Yang baru! :D


So apa pendapat kawan-kawan sekalian? Suka atau tak? Suka bagitauuu, tak suka punn bagitahu! :D


p/s : Thank you kepada Qatrun Ineles dan Mohammd Nor Ridzuan yang menjadi juri blog aku pada hari ini :) Hehe






 

You Might Also Like

6 comments