[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Sunday, August 21, 2011

Jom Senyum!




Nabilah Hani Azali, Petaling Jaya, 18 tahun 3 bulan


Mysara Newrie, Kuala Terengganu @ Kota Kinabalu, 18 tahun 7 bulan


HAHAHAHAHA :D

Sama tak dengan dalam lukisan tue? Act tenghari tadi, kat Dataran Sura (DATSU) ada Program Senyum 1 UiTM anjuran Part 6 DPA


So aku joinlah sebab kebetulan nak jumpa dengan lecturer, Miss Nadiah and Miss Munirah. Hehe ;) Meriah jugak sebab ramai students yang hadir and macam-macam aktiviti yang dijalankan


Senyum tu satu sedekah. Walaupun kau tak tegur die, tak kenal die pun, tapi bila kau senyum je, kau dah dapat pahala. Atleast orang tak kan cop kau sombong kan? So mari kita senyum ramai-ramai :D


Aku paling menyampah bila aku senyum kat orang lain tapi orang tu jeling atau tak balas senyuman aku. Ek elehh ~ Ada jongkong emas dalam mulut kau sampai tak boleh nak senyum sangat tue? -.-


Pluss, kita mungkin tak tahu tapi senyuman kita ni dapat menggembirakan dan menyejukkan hati orang lain yang melihat senyuman kita :)



p/s : jangan senyum lebihlebih sudalah ~ Orang cop giler pulak -.-


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts