[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, February 03, 2012

Lelaki Suka Perempuan Pakai Tudung Bawal ; Betul Ker? :O

 

 Assalamualaikum



Ambuiiiiiiii ~ jangan hina sangat tau kitorang yang pakai tudung bawal nie? HAHA :D


Masa beredar dan fesyen pun berubah-ubah jugak. Dulu orang kecoh pakai tudung bawal, sekarang pakai tudung macam Yuna. Lepas tu pakai tudung macam Hana Tajima pulak. Lepas tu sekarang ni, aku rasa trend sekarang ni pakai tudung bawal balik tapi jenis yang ada corak-corak bunga atas kepala ataupun yang biasa dan plain jeeee :)


Tu lah fesyen :)


Berdasarkan survey yang aku buat dengan kawan-kawan aku kepada beberapa kawan-kawan lelaki kitorang, kajian mengatakan bahawa 8 per 10 lelaki lebih gemar seorang perempuan memakai tudung bawal. HAHA :D Ye ker? :)


Entoh lerrrrrr ~ Cuba korang tanya kawan-kawan korang yang lelaki. Biasalah ~ Lain orang, lain pendapatnya kan? :) Jangan gaduh-gaduh


Bagi aku lah ~ aku lebih selesa dengan tudung bawal lah :) Tudung bawal foreverrrrrrrrrrrr ~ Sebab aku start pakai tudung dengan tudung bawal lah :) Maksud aku, pakai tudung yang betul-betul :) Masa aku Darjah 5. Semuanya sebab aku berpindah ke Besut Terengganu. Syukur Alhamdulillah ~ di situlah aku diberi hidayah oleh Allah swt untuk pakai tudung :)


Kenapa aku suka pakai tudung bawal? Dah dah ~ Tak payah aku nak tulis sekali lagi. Senang-senang, pergi ke klik dekat SINI. Kat situ aku dah explainkan kenapa aku suke pakai tudung bawal. Hehe :)


Eh eh koranggggggggggggggggggggggg ~ especially yang lelaki lah kan, korang suka seorang perempuan pakai


a) tudung bawal
b) tudung macam Yuna
c) tudung Hana Tajima
d) tudung saji. Eh? 


dan sila nyatakan sebab anda. Hehe :)


Jawab jangan tak jawab. Kalau tak jawab, malas lah update blog lepas ni sebab tak ada orang nak jawab soalan aku nie. #merajukker?



 

TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts