[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, March 18, 2010

Saya Ada Masalah. Boleh Tolong Saya?


Salam. Sebenarnya aku sedar dah lama aku tak update blog. Aku pun dah lama tak on9 sejak 15 hb tue. Aku tahu ramai yang tertanya-tanya ke mana aku menghilang. Tapi percaya lah ~ Aku tak ada niat pun nak tinggalkan blog ini

Aku sebenarnya ada masalah. Aku dah cuba untuk elakkan dari masalah ini terus berlarutan tapi aku hanya manusia biasa sahaja. Apa yang mampu aku buat?

Dah lama dah benda ini tak kacau aku. Tapi sekali dia datang, pergh ~ Susah aku. Pening aku duk fikir. Kadang-kadang rasa nak nangis jer ~

Sedih tu memang lah sedih ~ Tengok orang lain happy jer. Tapi aku? Asyik duduk dalam bilik tanpa buat apa-apa. Ok tipu. Aku asyik tengok lampu kalimatang tanpa berkelip-kelip mata aku ini. Teruk kan aku?

Aku dah cakap dengan kawan-kawan aku. Diorang suruh aku bersabar. Ada jugak yang cakap aku tak betul. Tapi ada aku kisah?

Ya Allah, tabahkanlah hati ini. Amin ~

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


Sebenarnya aku demam lah ~ Tak larat badan ini hah ~ Sebab itu malas nak on9. Masa aku dihabiskan dengan tidur sahaja.

Banyak benda aku nak tulis kat blog ini tapi tu lah ~ Rasa malas sangat-sangat. Hehe. Tengok lah ~ Kalau aku rajin, aku update banyak-banyak lagi. Hehe. Buat masa ini malas sangat-sangat!


p/s : Fyra, asal kau tujukan lagu Hati Yang Kau Sakiti tu kat aku? Baru aku sedar lirik die betul-betul kena dengan aku.


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts