Tunggu Sekejap Yer :)

Tuesday, March 09, 2010


Salam. Aku sebenarnya memang nak update blog aku ini. Dalam otak aku ini ada 2 benda aku nak cerita kat blog ini. Semalam aku memang nak update blog ini tapi tu lah ~ Ada orang nak cakap telefon dengan I. So terpaksalah I melayan karenah die yang mengada-ngada tue. Hish ~ Benci taw. Haha

So kepada follower-follower ku sekalian *sekali sebut dengar macam flower-flower ku sekalian lah pulak! Haha nanti aku update lah blog ini. Buat masa ini aku memang tak ada masa nak update. Sebab kekangan masa. Huhu

Doakan untuk aku yer ~

Esok ; 10 Mac 2010 - Test JPJ untuk mendapatkan lesen memandu!
Lusa ; 11 Mac 2010 - Keputusan SPM bakal diketahui


Tahap ketegangan otak ini dah mula mencapai tahap memuncak!


You Might Also Like

2 comments