[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Tuesday, March 30, 2010

Tukar Header ! :)


Salam. I dah start rasa bosan dengan blog I. Hihi. I ni memang macam tu. Cepat bosan dengan benda-benda tapi dengan orang tak ok? I setia taw ~ Insyallah :)

I nak tukar layout blog. I cari and search *bukan sama je ke maksudnya? mana-mana layout yang comey-comey dan menepati citarasa I tapi harammmm ~ Tak ada satu pun yang melekat di hati. Huhu T___T

So I decide biarlah dulu. I nak pakai layout ni. Sebab ada bunga-bunga dan warna-warni lagik! Hehe. Ceria kan? Hehe

I decide nak tukar header je. Hehe.

Yang ini yang lama. Di ambil di Quiksilver, 1Borneo, Kota Kinabalu, Sabah :)) Alkisah pasal gambar ni boleh klik kat sini

Dan dan dan ini adalah header terbaru I ! Hehe. Act gambar ini diambil semasa jalan-jalang di Kuala Terengganu :) Sila klik sini untuk cerita selanjutnya

Perasan tak I pakai baju yang sama? Haha. Bukan bermakna I dah tak ada baju lain tapi sebenarnya bila I pakai baju kotak-kotak tu, I rasa cam ceria sangat-sangat ! Lepas tu bila amik gambar, gambar jadi cantik. Hehe. Maybe sebab warna-warni kot ~


Ok lah tue ~ Tak da benda nak tulis lagi. Hehe


Oh ya ! Semalam I cek Nuffnag I. Alhamdulillah ~ Thanx kepada sesape yang klik Nuff I. Hehe. Traffic pun makin lama makin naik. Hehe. Terima kasih kepada semua ! Love you all ! :)



p/s : Ya Allah ~ Berbelit-belit tangan aku ni nak menaip I You I You nie. Haha ;DDD


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts