[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Wednesday, June 16, 2010

Contest Dialog Kitty Di R4T



Salam. Sape die yang buat contest tuhhh, mari pakat bagitahu aku belaka ! Sebab aku meroyan nak hadiah free. Haha :D Giler minah nie =.="


Sape yang nak join jugak, penyet hidung anak kucing kat bawah ini. Haha :D


Dialog A : Eh kau ni baru lahir, tak ada wawasan hidup ker?

Dialog B : Ada. Aku teringin nak jadi pemain bola sepak, nak main dekat World Cup tapi nak buat macamana, kaki aku ada empat =.="



Sekian ~


Aku rasa tak lawak pun =.="


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts