Contest Dialog Kitty Di R4T

Wednesday, June 16, 2010



Salam. Sape die yang buat contest tuhhh, mari pakat bagitahu aku belaka ! Sebab aku meroyan nak hadiah free. Haha :D Giler minah nie =.="


Sape yang nak join jugak, penyet hidung anak kucing kat bawah ini. Haha :D


Dialog A : Eh kau ni baru lahir, tak ada wawasan hidup ker?

Dialog B : Ada. Aku teringin nak jadi pemain bola sepak, nak main dekat World Cup tapi nak buat macamana, kaki aku ada empat =.="



Sekian ~


Aku rasa tak lawak pun =.="

You Might Also Like

7 comments