[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Monday, June 21, 2010

Saya Sedih & Gembira Dengan Nuffnag =.="



Salam. Aku mengaku kebelakangan ini aku dah jarang-jarang update blog dengan cerita-cerita baru atau cerita yang boleh menghiburkan korang semua. Maafkan aku =.="


Kebelakangan ini aku agak buzy dengan membuat persiapan untuk ke UiTM. Semua barang-barang yang perlu dibawa ke UiTM aku dah settle dah. Cuma baju je yang belum kemas-kemas lagi sebab luggage tak ada lagi


Dan aku juga perasaan visitor aku semakin lama semakin berkurangan. Sedih lah jugak =.="



Tapi disebabkan entry ini, aku punya visitor naik dengan mendadak macam kapal angkasa yang bawak Sheikh Muszaphar tue. Haha ;D Pergh ~ Terharu babe ! :D Kalau tengok jam-jam yang sebelumnya, agak mendukacitakan T____T


Jadi aku nak tegaskan, tak semestinya ramai followers menjaminkan trafik kita naik. Apa yang penting? Kena update blog selalu lah ! Baru trafik baeeeeekkkkkkk punya ! :D


Buffered Earnings aku yang ke enam. Alhamdulillah ~ Rezeki lagi :D 1st ayat yang terkeluar dari mulut aku ialah "..Alhamdulillah ~ " :D Act aku pun hairan kenapa aku boleh dapat BE lagi sedangkan aku punya trafik 2 hari lepas memang jatuh menjunam terus. Memang jauh beza lah ~ Tengoklah bawah ini


Dari 328 turun ke 77 orang. Sedih aku tengok trafik aku masa nie =.=" Tapi sabar je lah sebab salah aku jugak sebab aku yang jarang-jarang update blog dengan cerita-cerita gempak. Hailoh =.="

Nanti dah masuk universiti, sah sah dah blog aku akan bersawang =.="

Nak dapatkan Buffered Earnings? Baca sini :D


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts