[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, June 03, 2010

Today Is The Day :D




Yeah ! Aku akan pastikan aku akan tengok filem ini jugak sebelum aku balik ke Kuala Terengganu !

Tak jumpa cari buku Lagenda Budak Setan =.=" Tapi takpe sebab atleast aku dah baca Katerina dan Kasyah-Lagenda Berakhir :) Atleast aku tahu apa penghujung kehidupan bagi Kasyah :')

Ahadiat Akashah sasarkan 8 angka untuk filem ini. Harap-harap impian die tercapai :) Oh ya ~ Dia sangat-sangat friendly taw ~ Semua komen-komen dan mesej-mesej kita dia balas sendiri dengan baik :D Best berinteraksi dengan dia :D

Apa tunggu lagi ?! Jom kita serang panggung wayang sekarang !
psst ~ jangan lupa bawak tisu lebih-lebih erk? Dengar kata, cerita ni memang sedih. Hehe :D


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts