[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Friday, June 11, 2010

Tengok Video Ini. Kelakar Giler ~ :D



Credit dari Blog BOM 321

Haha ;D Lawak lah brother nie. Haha :) Even Pegawai JPJ tu gelak. Haha :D Korang buka sound kuat-kuat dan dengar apa yang JPJ tu cakap dengan rayuan brother tue. Haha ;D

Eh make sure korang tengok video ni sampai habis taw. Haha ;D Aku rasa macam kelakar giler ~ Haha ;D Sebab ada somthing yang JPJ tu suruh buat dan brother ni buat jugak. Haha ;D



Yang tak boleh blah nya, beg brother tu sama dengan beg aku weh ! Haha ;D

Teringat kawan aku cakap,

"..Sape-sape yang ada beg hitam putih macam kau, memang kau dengan die sehati sejiwa lah.."


Dulu masa aku fail dalam Test JPJ untuk dapatkan lesen P pun, aku merayu sama macam brother tu jugak. Haha ;D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts