A-Fookies ; Delicious Homemade Chocolate Chips! :D

Saturday, October 15, 2011



Assalamualaikum


Ada tak sesapa yang nak bagi hadiah dekat kawan die ker, family die ker, awek/pakwe die ker? Tapi tak tahu nak bagi hadiah apa? Ada tak sesiapa yang suka gilergiler dengan chocolate chips dan masih tercari-cari mana yang sedap dan citarasa yang lain dari yang lain? Atau ada tak sesapa yang nak makan chocholate chips yang home-made?


Haaaaaaaa ~ Meh sini aku nak introducekan korang dengan satu jenama chocolate chips yang memang sedap! :D



Seunik namanya, seunik jugalah rasanya :D Aku dah pernah makan cookies nie masa raya hari tue. Weyhh ~ Sumpah sedap weyh. Tak berhenti-henti aku makan. Haha :D Lantok lah ~


Ok lah ~ Business ni diusahakan oleh kazen aku sendiri, Anis Farhanah dengan kawan die, Amir :) Business ni baru lagi dalam bulan February 2010 tapi walaupun baru lagi, cookies die memang sedap. Weyh ~ Aku tahu lah sebab aku dah makan! :D


So talk less, picture more :D


Classic Chocolate Chip Cookies



White Chocolate Chunk Cookies

Caramel Cookies

Oreo Pudeo



Haaaaaaaaaaa ~ Apa macam? Sedap kan? Baru tengok gambar dulu. Kang kalau kau rasa, konfem kau tak boleh nak berhenti makan. Haha :D Sedap kunyah weyh sambil kau tengah tengok TV ker, layan movie ker, tengok wayang ke. Eh bukan sama je ke semua tue? -.-


Korang boleh dapatkan semua cookies ni dengan harga yang serendah RM7.00 untuk 100 gm. Walaweyh ~ Murah lah tue! :D Harga pulak berbeza-beza mengikut jenis cookies dan berapa gram yang korang nak


Dan apa yang buat istimewanya ialah kalau korang nak bagi hadiah cookies ni untuk orang yang korang sayang, korang boleh request untuk pack kan cookies tu dalam jar. Macam kat gambar bawah nie hah

So bila dah siap packing macam nie, tak perlu korang susah-susah nak korang repack balik kan? Kalau nak yang dalam jar macam nie, harga lain sikit lah. Kalau korang tak nak yang dalam jar dan hanya untuk korang je makan, cookies ni akan dipack dalam airtight tupperware, sealed lagi tauu :)


Haaaaaaa ~ So apa tunggu lagi? Maklumat lanjut pasal A-Fookies ni boleh korang dapatkan kat blog dorang


Blog A-Fookies atau tekan SINI




Haaaaaaaaaaaa ~ So apa lagi? Pergi order cepat dan rasakan keenakkan dan keunikkan rasa Chocolate Chips dalam mulut korang! :D



p/s : Sape yang order tu, tolong bagi dekat aku sikit eyh! Haha :D




You Might Also Like

9 comments