[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Sunday, October 09, 2011

End Of Third Semester :(



Nampak tak pengawas peperiksaan tengah kutip kertas jawapan? Apa tandanya tue?




YEEEAAAAHHHHHHHHHH!! :D


END OF SEMESTER 3! :D



Tapi sebenarnya aku sedih semester tiga dah habis sebab bagi aku, sem ni lah yang paling best, hebat, paling banyak tinggalkan kesan dalam diri aku dan macam-macam lagi lah ~ Moga-moga sem 4 dan 5 aku nanti akan sama macam sem 3. Aminn :)


Later update ~ Nak bubye, hughug, kissess dengan kawan-kawan yang dah nak balik dah -.- Huu ~ Sedihnya berpisah dengan kawan-kawan T.T


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts