[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Saturday, October 01, 2011

1st October :)





Assalamualaikum :D


Mueheheh ~ Apa perasaan kau kalau bukak bukak je Google, terus terpampang gambar kau besar gedabak macam kat atas nie? HAHA :D Bangga tak?


Ye ye -.- Aku tahu aku kuno sebab aku tak guna Google Chrome lagi -.- HAHA :D Biarlah ~ Gunakan apa yang adoooooooooo saje! :D


Aku tahu ramai yang dah tahu macamana nak jadikan gambar kita jadi background image untuk Google Home kita tue. Tapi biarlah aku nak tulis jugak! :D




Motif aku nak tulis entry ini?



Saje nak berlagak sebab ada muka aku kat Google. Kau ada? HAHA :D





p/s : Oktober, sila baikbaik dengan saya :D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts