1st October :)

Saturday, October 01, 2011





Assalamualaikum :D


Mueheheh ~ Apa perasaan kau kalau bukak bukak je Google, terus terpampang gambar kau besar gedabak macam kat atas nie? HAHA :D Bangga tak?


Ye ye -.- Aku tahu aku kuno sebab aku tak guna Google Chrome lagi -.- HAHA :D Biarlah ~ Gunakan apa yang adoooooooooo saje! :D


Aku tahu ramai yang dah tahu macamana nak jadikan gambar kita jadi background image untuk Google Home kita tue. Tapi biarlah aku nak tulis jugak! :D




Motif aku nak tulis entry ini?



Saje nak berlagak sebab ada muka aku kat Google. Kau ada? HAHA :D





p/s : Oktober, sila baikbaik dengan saya :D


You Might Also Like

6 comments