[klik it]

Tuesday, October 11, 2011

Kes Penderaan Dan Penyeksaan Yang Mengerikan ; Junko Furuta



Assalamualaikum :(


Mood entry ni sedih sangat-sangat. Alkisahnya aku scroll down ke bawah, baca komen-komen kawan-kawan aku kat FB. Tertiba mata aku terbaca lah kisah pembunuhan yang aku rasa paling kejam pernah aku baca T.T Terus aku seach kat Google pasal kisah die. Tik tik tik airmata aku jatuh ~ Percayalah kalau nak percaya. Haha :D


Junko Furuta adalah seorang gadis yang berumur 17 tahun dari Jepun. Dia kena culik dan sepanjang tempoh dia kena culik, die kena seksa dan dera dengan sangat-sangat teruk! Sumpah teruk weyh ~ Aku baca kisah tak dapat bayangkan macamana kalau benda ni terjadi dekat aku atau orang-orang yang aku sayang. Mengerikan T.T


Dan ini cerita die, aku copy paste untuk korang baca dan rasakan penderitaan yang Junko Furuta rasakan T.T




DAY 1: November 22, 1988: Kidnapped
Kept captive in house, and posed as one of boy’s girlfriend
Raped (over 400 times in total)
Forced to call her parents and tell them she had run away
Starved and malnutritioned
Fed cockroaches to eat and urine to drink
Forced to masturbate
Forced to strip in front of others
Burned with cigarette lighters
Foreign objects inserted into her vagina/anus




DAY 11: December 1, 1988: Severely beat up countless times
Face held against concrete ground and jumped on
Hands tied to ceiling and body used as a punching bag
Nose filled with so much blood that she can only breath through her mouth
Dumbbells dropped onto her stomach
Vomited when tried to drink water (her stomach couldn’t accept it)
Tried to escape and punished by cigarette burning on arms
Flammable liquid poured on her feet and legs, then lit on fire
Bottle inserted into her anus, causing injury



DAY 20: December10, 1989: Unable to walk properly due to severe leg burns
Beat with bamboo sticks
Fireworks inserted into anus and lit
Hands smashed by weights and fingernails kracked
Beaten with golf club
Cigarettes inserted into vagina
Beaten with iron rods repeatedly
Winter; forced outside to sleep in balcony
Skewers of grilled chicken inserted into her vagina and anus, causing bleeding



DAY 30: Hot wax dripped onto face
Eyelids burned by cigarette lighter
Stabbed with sewing needles in chest area
Left nipple cut and destroyed with pliers
Hot light bulb inserted into her vagina
Heavy bleeding from vagina due to scissors insertion
Unable to urinate properly
Injuries were so severe that it took over an hour for her to crawl downstairs and use the bathroom
Eardrums severely damaged
Extreme reduced brain size



DAY 40: Begged her torturers to “kill her and get it over with”


January 1, 1989: Junko greets the New Years Day alone
Body mutilated
Unable to move from the ground



DAY 44: January 4, 1989: The four boys beat her mutilated body with an iron barbell, using a loss at the game of Mah-jongg as a pretext. She is profusely bleeding from her mouth and nose. They put a candle’s flame to her face and eyes.


Then, lighter fluid was poured onto her legs, arms, face and stomach, and then lit on fire. This final torture lasted for a time of two hours.


Junko Furuta died later that day, in pain and alone. Nothing could compare 44 days of suffering she had to go through.


When her mother heard the news and details of what had happened to her daughter, she fainted. She had to undergo a psychiatric outpatient treatment . Imagine her endless pain.


Her killers are now free men. Justice was never served, not even after 20 years.
They deserve a punishment much greater than they had put upon Furuta, for putting an innocent girl through the most unbearable suffering.


This story from 1989 is true. Please spread her story around. Everyone should know about the existence of Junko Furuta’s unimaginable and incomprehensible suffering, and this is why this group has been made.


Invite your friends. Never let her story be forgotten. If this story changes the life of at least one person then it has been worth it.


Rest In Eternal Peace,
Junko Furuta
1989-Eternity


Apa kau rasa? Aku memang tak boleh nak bayangkan macamana keadaan Junko Furuta ni masa dia kena lalui semua benda nie. Ya Allah ~ Apalah dosa die sampaikan dia kena seksa macam tu sekali? T.T


Aku rasa kepada orang yang kena buat nie, hukuman gantung memang tak cukup. Tak cukup untuk balas balik apa yang dorang dah buat kepada Junko Furuta nie. Aku rasa, kena seksa balik, buat balik apa yang dorang buat dekat Junko Furuta kat dorang balik. Baru dorang tahu betapa sakitnya si gadis yang tak bersalah tue


Manusia sekarang ni sanggup buat apa sahaja demi kepuasan hati jiwa dan nafsu. Semakin tengok orang menangis, melalak, semakin seronoklah duk seksa kat orang tue. Apa jenis manusia nie? Lebih teruk dari binatang -.- Cuba bayangkan benda yang sama berlaku kat adik perempuan dorang ke, kakak ke, awek atau kawan dorang ke? Baru tahu -.-


Apa-apapun, aku harap korang semua yang membaca cerita ni, share lah kat kawan-kawan supaya ada sikit perasaan belas kasihan, ada sikit perasaan hati manusia dalam diri. Dan kepada perempuan-perempuan di luar sana, TOLONG JAGA DIRI ANDA! Ingat, bahaya tu ada dekat mana-mana. Betul cakap cikgu aku, sekarang ni, nak baca surat khabar pun tak sanggup sebab macam-macam kes yang pelik-pelik berlaku -.-




p/s : bila teknologi semakin maju, manusia punn makin maju -.-


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]