:D Bertukar Menjadi :(

Monday, October 03, 2011



Assalamualaikum :)


Pagi semalam, tengahtengah syok baring atas katil sambil berborak dengan kawankawan pasal rumah sewa, sekali ada text masuk


"Weyh sem ni tak ada ke nak pergi Kuantan ke, Mesra Mall ke. BOSAN KAU TAU. haha"
"Kau nak ke? Ajak Angie sumesume. Kita pergi overnite Kuantan. Bosan doee -.-"
"Jomm! Bila?"
"Petang ni terus lah kita pergi. Ajak sesape lah termasuk Angie. Cukup 5 orang, kita pergi"
"Weeh ~ Biar betik"
"Dah kau yang cakap macam tue -.- Aku tak boleh! Haha"


So dari sms-sms aku dengan Bunny, dah menunjukkan yang kitorang memang konfem nak pergi kan? Aku pulak ingat Bunny dah settle prob kitorang. Ajak geng-geng kitorang yang senasib dengan kitorang, iaitu yang tak balik rumah. Hehe :)


Itu cerita yang pagi semalam. Yang ni cerita pagi tadi. Aku text Bunny dulu


"Weyh jadi ke tak nie? Aku dah tak sabarsabar nie. Haha"
"Jap doeeeee. Siapa lagi je yang nak pergi pun?"
"Entah aku. Aku pun tak tahu sape yang nak pergi. Kita 3 orang, lagi 2 invisble. Haha"
"Aku pukul kanggg -.- Angie tak boleh pergi. Dia ada paper"
"Ahhhhh ~ Habis tu sape yang nak pergi? Iskiskisk"
"Alaa tak ada sesiapa ke? Kalau macam tue, aku malaslaaaaaaaaaaaa"
"Tu lah ~ Aku rasa kita berdua je beria-ria nak pergi"


Tengok? Betapa kecewanya aku sebab tak jadi pergi Kuantan -.- Aku dah lah nak shopping sikit. Hehe :) Duit PTPTN memang aku save banyak sebab aku nak shopping masa cuti sem ni lah ~ Dan pagi tadi jugak, dapat call dari mak aku


"Hello, mama nak pergi Kuantan hari ni dengan mak long. Teman mak long. Ada kerja"
"Haaa ~ Takpelah mama pergilah"
"Nak mama singggah dulu tak, tengok Sara?"
"Takpelah ~ Mama pergi je lah dulu Kuantan. Lagipun petang ni Sara nak pergi Kuantan dengan kawan-kawan. Jumpa kat sana je lah nanti"
"Haaaaaa ~ Kalau macam tu takpelah. Ala balik, mama singgah kat Sara. Amik barang-barang. Awak kemaslah dulu barang-barang mana yang nak bawak balik"
"Okaaayyyyy ~"


Kalau aku tahu lah plan aku dengan kawankawan aku tak jadi, aku ikut je mak aku pagi tadi. Haha :D Dah tu, sekarang nie aku duk meghadap lappy dengan helaan nafas dan hujan yang turun membasahi bumi. Iskisk ~ Sentap hati mak nokk ~


Tak ada sape ke nak ajak aku dengan Bunny pergi jalan-jalan? Nak pergi Kuantan. Haha :D


You Might Also Like

0 comments