[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Tuesday, November 08, 2011

Hand Made Art ; Shizyntoz's Art


Assalamualaikum


Penat driving tadi T___T Pergi dan balik aku drive. Sampai je kat rumah, aku terus tidur. HAHA :D Lately ni kerja aku asyik driving jeeee -.-


Tiba-tiba aku terjaga dan bangun sekejap dengan harapan dah pukul 6 pagi kan? Sekali bila aku tengok jam kat HP


1136


APASAL MATA AKU NI TAK BOLEH NAK TIDUR LAMA-LAMA HAH? HARI TU PUN SAMA JUGAK -.-


Adik aku cakap "kau punya mesin badan tu dah tak betul dah" Hamikk ~ XD


Ok lah ~ sekarang ni aku nak perkenalkan kat korang pasal satu hand-made art yang bagi aku unik lah jugak dia punya design :) Murah je, korang boleh dapatkan keychain-keychain die yang comel-comel. So boleh lah korang bagi dekat awek/pakwe korang ke, family member ke, kawan-kawan ke. Hehe :)


Bila dah ada keychain ni, korang boleh lah nak gantungkan dekat pencil box atau beg so orang pun tak senang-senang je amik barang korang sebab korang ada keychain yang unik ni! HAHA :D


Let check it out! :D

Stick-Eye Series

Ted Da Bear

Domo Series



Comel kan? Hehe :) Nak tahu lebih lanjut boleh pergi kat




Act ni bisnes kawan baik aku masa kat SMK Tengku Mahmud Besut dulu :) Aku just tolong die promote je. Tolong-tolong member lama-lama. HAHA :D



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts