[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Wednesday, November 16, 2011

Yeah! Jadual Tidur Aku Dah Kembali Normal! :D




Assalamualaikum


Bermula malam 14hb baru-baru ini sehingga sekarang, aku dah start tidur awal. Waaa auwww waaa auwwwwwwwwwww ~ HAHA :D


Malam tu aku tengok TV tapi ya rabbi ~ mata aku ni memang tak boleh nak celik dah. So aku pun naik atas, masuk bilik aku. Aku tengok lampu kat lappy aku ni klip klip nak suruh aku pegang die lah tue -.- Tapi aku gagahkan diri dan cakap "Uish ~ Tidur lah dulu ~" So aku pun tidur


Pukul 4.55 aku bangun. Haishhh ~ Awal lagi nie. So aku pun sambung tidur lagi dan hoyeah hoyeahhhhhh ~ Aku bangun pukul 6.30 pagi! HAHA :D Alhamdulillah ~ Dapat jugak aku tidur dari malam sampai ke pagi. HAHA :D


BTW waktu aku tidur tu adalah pukul 9 malam. HAHA :D Awal gilerrr kan? Muehehe :)


Lepas tu malam tadi, pukul 10 aku dah naik dah atas bilik lepas tengok Cinta Elysa. Tu pun kepala aku duk tersengguk-sengguk bagai -.- Naik atas bilik, haishh~ aku pun online tapi aku bukak blog dengan Twitter je sebab aku tahu, kalau aku bukan FB konfem punya aku akan tidur lewat. HAHA :D



End up, pukul 1 pagi baru aku tidur -.- Sebab lagipun lepas Maghrib semalam aku dah tidur dan bangun pukul 8.50 sebab nak tengok Cinta Elysa. HAHA :D


Dan pagi tadi, aku bangun pukul berapa ehh? Alaa tak ingat lah ~ Tapi yang pasti awal lah. HAHA :D Alhamdulillah ~ Jadual tidur aku dah kembali normal.


Wa auwwwwwwww~ Wa auwwwwwwwwwww~


Kbai. Nak pergi BSN nak beli nombor PIN untuk MUET. Bagus Sara! Esok dah tarikh tutup, hari ni kau baru nak pergi beli. Bagus bagus -.-



TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts