[Formspring] Tanyalah Banyak-Banyak!!!

Wednesday, April 28, 2010


ARGGGGGHHHHHHHHH !!!!!!!

Macam itulah yang aku rasa tahu tak? Bosannya Ya Allah ~ T______T

Apa nak buat hari ini?

Nak keluar, hujan.

Nak melepak, tak ada sape nak hantar.

Nak makan, malas nak masak.

Nak mandi, sejuk.

Nak tidur, tak mengantuk.

Nak mesej, orang tak balas.

Nak tengok TV, tak ada cerita.

Nak update blog, baru je update.

Nak chat, tak ada mood

Kawan-kawan, tolong hiburkan hati aku ini boleh tak?



















































HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!


You Might Also Like

2 comments