[Search]

About Me

INSTAGRAM : MYSARANEWRIE

[klik it]

Home Ads


Thursday, April 22, 2010

Tolong Saya Boleh Tak?


Tolong !
Tolong !
Tolong !
Tolong !
Tolong !

















Haha. Bikin gempak sekali sekala kan apa salahnya? Hua hua hua ~ ;DDD

















Aku perlukan beberapa pertolongan di sini. Hehe
  • Macam mana hah nak buat kalau korang klik kat mana-mana link di blog aku (termasuk dengan link yang aku letak di entry) akan terus keluar ke new tab atau new window? Senang sikit kan korang nak singgah kat mana-mana link yang aku bagi tue ~ Hehe
  • Macam mana nak buat buttons Twitter, Facebook, Myspace dan macam-macam lagi dalam bentuk petak-petak kecil tue? Aku tak tahu nak buat macam mana. Harap sape-sape boleh tolong. Hehe :)
  • Macam mana lah nak tingkat kan traffik selain dari berblogwalking?
  • Macam mana nak popular kan blog kita di Google? Maksud aku, macam mana erk? Hurm ~ Nak popularkan blog kita di Engine Search. Entah lah ~ Aku pun tak tahu :p
  • Macam mana nak hilangkan sakit kepala?
  • Macam mana tak nak bagi perut ni asyik lapar jer?



Haha. Yang soalan dua last tu main rambang je tulis ~ Nak jawab pun boleh jugak ~ Hehe



So aku harap lah sesape yang kat luar sana, sila-sila tolong aku yer ~ Huhu ~ Aku dah pening kepala dah nie. Haish ~ Dah lah tak lama lagi aku kena buat keputusan yang paling mempengaruhi hidup aku pada masa depan nanti. Fikir punya fikir ~ Entah ~ Aku pun tak tahu nak bagi jawapan apa T_____T


Toodles ! ;DDD




p/s : Sesiapa yang jawab soalan aku nie, aku bagi die topup RM 0.10 :)


TAHNIAH kerana berjaya membaca entry ini sampai habis! :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

[klik it]

recent posts